LED Schermen

De LED schermen van LED IS MORE hebben
een indrukwekkende set eigenschappen.

Er wordt veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de componenten en aan de klimaatbeheersing om een optimale werking en een lange levensduur te garanderen. Het modulaire systeem met verschillende beeldscherptes (pitch) biedt veel flexibiliteit in termen van formaat en installatieopties. Het gebruik van sensoren om de lichtsterkte aan te passen en transformatoren met intelligente koeling zijn ook slimme oplossingen om de levensduur te verlengen. LED IS MORE heeft een uitgebreid aanbod heeft van LED schermen die aan verschillende eisen kunnen voldoen!

Klassieke LED Schermen

LED schermen bieden vele mogelijkheden voor het communiceren van boodschappen, zowel binnen als buiten. Buiten kunnen ze bijvoorbeeld worden gebruikt voor het tonen van reclameboodschappen, het weergeven van live-evenementen, of voor het delen van belangrijke informatie zoals verkeersinformatie of weersvoorspellingen. Binnen kunnen LED schermen bijvoorbeeld worden gebruikt voor het tonen van bedrijfsinformatie, zoals openingstijden of actuele aanbiedingen, of voor het creëren van een sfeervolle ambiance in een ontvangstruimte of vergaderzaal. De flexibiliteit van LED schermen maakt het mogelijk om ze op vele verschillende manieren in te zetten, afhankelijk van de specifieke behoeften en doelstellingen van een organisatie.

LED Schermen in vorm

LED IS MORE biedt niet alleen standaard LED schermen aanbiedt, maar ook op maat gemaakte oplossingen. Het kunnen creëren van LED schermen in originele vormen biedt veel mogelijkheden voor creatieve toepassingen, zoals bijvoorbeeld in de vorm van een bedrijfslogo of een specifiek ontwerp dat past bij de omgeving. De experts van LED IS MORE zijn beschikbaar zijn je  te adviseren en te helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw behoeften.

Transparante LED Schermen

Dit is een slimme en aantrekkelijke manier om de aandacht te vestigen op een gebouw met glazen gevels! De transparante LED schermen zijn perfect voor het benutten van de oppervlakte van de ramen en om een visueel aantrekkelijke boodschap of afbeelding te tonen. LED IS MORE kan de grootte van de schermen aanpassen aan complexe vormen en op maat maken voor specifieke ramen. En omdat de schermen ultra licht en dun zijn, zullen ze niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook praktisch in gebruik.

Waarom een transparante LED schermen? Lees het hier

Content beheer

LED IS MORE biedt gebruiksvriendelijke software waarmee je gemakkelijk en snel de inhoud van je LED schermen kunt aanpassen. Dit geeft je de flexibiliteit om de inhoud op elk gewenst moment te wijzigen en aan te passen aan de behoeften van je doelgroep. Je kunt bijvoorbeeld advertenties tonen, nieuws delen, informatie over evenementen weergeven en nog veel meer. Bovendien kun je zelf bepalen wie toegang heeft tot de software en wie bevoegd is om wijzigingen aan te brengen. Het is een handige en effectieve manier om de betrokkenheid van je doelgroep te vergroten en je merk te versterken.

Terug naar overzicht producten

LED IS MORE biedt een totaaloplossing

Door het hele proces van conceptontwikkeling, technische uitwerking, installatie en contentbeheer te beheersen, kan LED IS MORE je een totaaloplossing aanbieden. Onze experts pakken elk aspect van het project aanpak, inclusief de programmering van beeld en licht en de creatie van de inhoud. Door deze aanpak kan LED IS MORE ervoor zorgen dat het eindresultaat aan je verwachtingen voldoet en zelfs overtreft.

Wil je meer weten, heb je een vraag
Geef ons en seintje we staan je graag te woord
Bel Frank voor een afspraak.
Hij is de betrokken adviseur die persoonlijk bij jou langskomt, om al jouw wensen en voorstellen zorgvuldig te noteren en je te voorzien van waardevol advies.
+032 3 321 28 77

LED SCHERMEN

Er wordt veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de componenten en aan de klimaatbeheersing om een optimale werking en een lange levensduur te garanderen. Het modulaire systeem met verschillende beeldscherptes (pitch) biedt veel flexibiliteit in termen van formaat en installatieopties.

Het gebruik van sensoren om de lichtsterkte aan te passen en transformatoren met intelligente koeling zijn ook slimme oplossingen om de levensduur te verlengen.

LED IS MORE heeft een uitgebreid aanbod heeft van LED schermen die aan verschillende eisen kunnen voldoen!

KLASSIEKE
LED SCHERMEN

LED schermen bieden vele mogelijkheden voor het communiceren van boodschappen, zowel binnen als buiten. Buiten kunnen ze bijvoorbeeld worden gebruikt voor het tonen van reclameboodschappen, het weergeven van live-evenementen, of voor het delen van belangrijke informatie zoals verkeersinformatie of weersvoorspellingen.

Binnen kunnen LED schermen bijvoorbeeld worden gebruikt voor het tonen van bedrijfsinformatie, zoals openingstijden of actuele aanbiedingen, of voor het creëren van een sfeervolle ambiance in een ontvangstruimte of vergaderzaal.

De flexibiliteit van LED schermen maakt het mogelijk om ze op vele verschillende manieren in te zetten, afhankelijk van de specifieke behoeften en doelstellingen van een organisatie.

TRANSPARANTE
LED SCHERMEN

Di is  een slimme en aantrekkelijke manier om de aandacht te vestigen op een gebouw met glazen gevels! De transparante LED schermen zijn perfect voor het benutten van de oppervlakte van de ramen en om een visueel aantrekkelijke boodschap of afbeelding te tonen.

LED IS MORE kan de grootte van de schermen aanpassen aan complexe vormen en op maat maken voor specifieke ramen. En omdat de schermen ultra licht en dun zijn, zullen ze niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook praktisch in gebruik.

Waarom een transparant scherm

LED SCHERMEN
IN VORM

LED IS MORE biedt niet alleen standaard LED schermen aanbiedt, maar ook op maat gemaakte oplossingen. Het kunnen creëren van LED schermen in originele vormen biedt veel mogelijkheden voor creatieve toepassingen, zoals bijvoorbeeld in de vorm van een bedrijfslogo of een specifiek ontwerp dat past bij de omgeving.

De experts van LED IS MORE zijn beschikbaar je te adviseren en te helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw behoeften.

Terug naar overzicht producten

CONTENT BEHEER

LED IS MORE biedt gebruiksvriendelijke software waarmee je gemakkelijk en snel de inhoud van je LED schermen kunt aanpassen. Dit geeft je de flexibiliteit om de inhoud op elk gewenst moment te wijzigen en aan te passen aan de behoeften van je doelgroep. Je kunt bijvoorbeeld advertenties tonen, nieuws delen, informatie over evenementen weergeven en nog veel meer.

Bovendien kun je zelf bepalen wie toegang heeft tot de software en wie bevoegd is om wijzigingen aan te brengen. Het is een handige en effectieve manier om de betrokkenheid van je doelgroep te vergroten en je merk te versterken.

LED IS MORE biedt een totaaloplossing

Door het hele proces van conceptontwikkeling, technische uitwerking, installatie en contentbeheer te beheersen, kan LED IS MORE je een totaaloplossing aanbieden. Onze experts pakken elk aspect van het project aan, inclusief de programmering van beeld en licht en de creatie van de inhoud. Door deze aanpak kan LED IS MORE ervoor zorgen dat het eindresultaat aan je verwachtingen voldoet en zelfs overtreft.

Wil je meer weten, heb je een vraag, vul dit formulier in, we antwoorden zo snel mogelijk op je vragen.

Een offerte met visualisatie is steeds vrijblijvend en kosteloos

Bel Frank voor
een afspraak

Hij is de betrokken adviseur die persoonlijk bij jou langskomt, om al jouw wensen en voorstellen zorgvuldig te noteren en je te voorzien van waardevol advies.