RGB SPOTS

Gestuurde verlichting met RGB spots zijn zeer effectief zijn om een bepaalde sfeer te creëren en boodschappen over te brengen. LED IS MORE beheerst  de complexiteit en technische uitdagingen die bij gestuurde led-technologie komen kijken, en houdt daarbij duurzaamheid, onderhoud en kosten in het oog. Het is belangrijk om de beste technologieën en producten te gebruiken om dynamische led-projecten te realiseren

RGB Spots

LED IS MORE biedt een totaaloplossing voor dynamische led-projecten waarbij we verschillende technologieën combineren om het gewenste effect te bereiken. Zo kunnen Flood Lights en Wall Washers gebruikt worden om gevels te verlichten en kleuren te creëren. Deze energiezuinige lichtbronnen kunnen op verschillende manieren worden geprogrammeerd om fascinerende effecten te creëren. Door RGB spots en DMX sturing te gebruiken, kan de lichtsterkte en kleur worden geprogrammeerd. Dit biedt de mogelijkheid om kleuren te creëren die passen bij het merk of de boodschap die gecommuniceerd moet worden. Door deze spots te combineren met LED schermen en lichtaccenten, kunnen we een gesynchroniseerd effect bereiken en een unieke beleving creëren voor het publiek.

Programmering

Het  gebruik van DMX sturing biedt een grote mate van flexibiliteit en precisie bij het aansturen van RGB spots. Het maakt het mogelijk om de lichtsterkte, kleur en patronen van de verlichting precies af te stemmen op de gewenste sfeer en boodschap. Door het gebruik van synchrone en asynchrone samenwerking met andere verlichtingselementen, zoals LED schermen en lichtaccenten, kan een indrukwekkende en opvallende visuele ervaring worden gecreëerd. Ons creatieve team staat altijd klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes en het realiseren van een succesvol project.

Wij staan je graag bij in het maken van de juiste keuze uit onze talloze LED gestuurde toepassingen. Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag verder.

Terug naar overzicht producten

Media Facade

Dankzij het samenstellen van een media facade uit individuele dots, lange strings, mesh-structuren of latten met één of meerdere leds, creëer je een prachtig resultaat. Deze verschillende architecturale lichtaccenten kunnen twee doelen bereiken: het accentueren van de architectuur van een gebouw en het overbrengen van sfeer en boodschappen. Met LED gestuurde toepassingen wordt elk gebouw meer dan alleen een bouwwerk – het wordt een kunstwerk.

Een media facade biedt enkele voordelen ten opzichte van een traditioneel led-scherm

  • Grotere oppervlakken kunnen gebruikt worden (zelfs tot de gehele architectuur)
  • Het zicht naar buiten toe wordt niet belemmerd
  • De architectuur van het gebouw wordt geaccentueerd
Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van media facades?
Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

LEASEN

Bij LED IS MORE bieden we een unieke oplossing waarbij je jouw LED gestuurde toepassingen kunt huren met een aankoopoptie. Dit betekent dat je jouw investeringsbedrag gelijkmatig kunt spreiden, zonder de kredietlimiet bij de bank aan te tasten. Je betaalt een vast bedrag per maand of per trimester, zonder dat er indexering wordt toegepast. Bovendien ben je bij ons verzekerd van onderhoud, reiniging, herstelling en jaarlijks een nazicht. Kortom, een duidelijke oplossing met veel voordelen voor jouw kaspositie.

Wil je meer weten over onze unieke huuroptie met aankoopoptie?
Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.
Wil je meer weten, heb je een vraag
Geef ons en seintje we staan je graag te woord
Bel Frank voor een afspraak.
Hij is de betrokken adviseur die persoonlijk bij jou langskomt, om al jouw wensen en voorstellen zorgvuldig te noteren en je te voorzien van waardevol advies.
+032 3 321 28 77

RGB SPOTS

De mogelijkheden van architecturale verlichting zijn eindeloos. Door het gebruik van RGB licht lijnen of punten in combinatie met gestuurde spots, kunnen we een gebouw op verschillende manieren tot leven laten komen. De dynamiek van het licht zorgt voor een extra dimensie en creëert een unieke sfeer.

Bovendien kunnen deze verlichtingsinstallaties op maat worden gemaakt voor elke locatie en architectuur, zodat het gebouw volledig tot zijn recht komt en de boodschap maximaal wordt overgebracht.

RGB SPOTS

Vooral  in het donker zijn de LED-toepassingen goed zichtbaar en creëren ze een opvallende en indrukwekkende uitstraling. Door het gebruik van DMX of SPI kunnen de lichtpunten op een dynamische manier worden aangestuurd en worden er fascinerende effecten gecreëerd. Dit maakt de LED-toepassingen niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk en aansprekend voor het publiek.

programering

Lichtlijnen kunnen gebruikt worden om de contouren en lijnen van een gebouw te benadrukken, waardoor het gebouw ‘s nachts op een subtiele en elegante manier opvalt. Dit kan bijvoorbeeld door het plaatsen van LED-strips langs de gevel, die op een slimme manier worden aangestuurd om de gewenste contouren en lijnen te creëren. Hierdoor ontstaat er een unieke en opvallende uitstraling die de aandacht van voorbijgangers trekt.

Terug naar overzicht producten

Media Facade

Het gebruik van architecturale lichtaccenten in combinatie met LED technologie kan een krachtig effect hebben op het gebouw en de omgeving. Het is een moderne en innovatieve manier om de architectuur van een gebouw te benadrukken en tegelijkertijd een boodschap over te brengen aan het publiek. Het gebruik van verschillende soorten LED’s en verlichtingseffecten kan een indrukwekkend en opvallend resultaat opleveren dat zowel overdag als ‘s nachts zichtbaar is.

Een media facade heeft enkele voordelen ten opzichte van een traditioneel led-scherm

  • Kan grotere oppervlaktes bestrijken (tot de gehele architectuur)
  • Uitzicht naar buiten toe wordt niet geblokkeerd
  • Accentueert de architectuur van een gebouw

LED IS MORE biedt een totaaloplossing

Door  gebruik te maken van media facades kan je de architectuur van een gebouw op een unieke manier benadrukken en tegelijkertijd een boodschap overbrengen aan het publiek. Door het gebruik van individuele dots, lange strips, mesh-structuren of latten met meerdere leds kan je verschillende vormen en patronen creëren die passen bij de architectuur van het gebouw en de gewenste sfeer en boodschap. Door het combineren van deze elementen kan je een dynamisch en indrukwekkend effect creëren dat het publiek aanspreekt en betrekt bij de omgeving.

Wil je meer weten, heb je een vraag, vul dit formulier in, we antwoorden zo snel mogelijk op je vragen.

Een offerte met visualisatie is steeds vrijblijvend en kosteloos

Bel Frank voor
een afspraak

Hij is de betrokken adviseur die persoonlijk bij jou langskomt, om al jouw wensen en voorstellen zorgvuldig te noteren en je te voorzien van waardevol advies.